Hit Counter
 

2008-05-27
Nu är nästan sommaren här, den kommer väl runt slutet av juli som vanligt.
Trots detta är ju ändå lan-tiden slut. Ingen vill väl sitta inne och försöka sola sig i dataskärmen, lika bra att stänga ner och göra någon nytta. Själv ska man jobba hela sommaren, och om jag får det tråkigt någon gång så har vi ju alltid den roliga vedhuggningen där hemma som alltid ligger och väntar på en.

2008-04-21
Nu ska ni allt få höra. Nu har det allt hänt mycket. Syrran har n flyttat till en ny lägenhet, om man nu får kalla den så, är mer som ett litet dassutrymme dock ett fint dassutrymme!!! Var en mysig lägenhet och kommer väl ännu mysigare när hon får till det riktigt. Annars leker livet vilket den egentligen inte ska göra helt och hållet efter som man är såkallad "vuxen" (den äldre befolkningen för er som inte vet). Snart är det sommar igen vilket alla längtar till. Kommer att bli så skönt för då får man förhoppningsvis jobba. Har inte fått svar än, vilket är jäkligt irriterande. Men nog om det. Håller också på att bli tokig just nu... trodde aldrig att jag skulle säga detta men har ingen bok att läsa så jag är jätte rastlös!! jajaja
orkar inte skriva mer om detta meningslösa liv som jag just har!!!

2008-03-23
StorLAN pågår. Quake illusion heter det nya hotta spelet. Christian piskade skiten ur tönttobbe(liten). Förresten har vintern kommit tillbaka. Snön föll lika mycket som termometern. Men det hindrade inte oss att ta en redig grillkväll. Vikingar skyr inte låga temperaturer. Vi har till o med funderat på ett ute-LAN senare när kvicksilvret går unde -10.

2008-02-03
Tobbe tyckte det var varmt i LAN-hangaren så han tog av påslakanet på det tjocka täcket. Undrar om det blev kyligare på det sättet?

2008-02-02
Då var man igång igen. Har varit borta i Sibiren och forskat på sabeltandade elefanter. Resultatet kan ni läsa om i Natures vårnummer. Nu lite mer viktigare saker. Tobbe var trött och längtade hem till sin väldoftande  sängkammare. Han orkade inte spela ikväll, kan det vara vinterpsykos. Nu tycker jag att vi alla reser oss upp och sjunger: We shall overcome för Tobbe.

2007-08-21
Herregud vad tiden går snabbt!!!! Det känns som sommaren nyss har börjat.......... Hade min första lektion idag!!! den varade i tio minuter!!! skoj eller hur :P jajaja
Annars så händer det inte så mycket här uppe i skogarna!!!
 

"In Your Arms"

2007-07-10
Haaa...nu var det en månad sen jag skrev!!! Idag är första gången jag ser solen på länge! Det har ju bara regnat hela tiden :( vill ha sol så man kan sola och bada! Annars är det inte mycket som har hänt, har varit långledig
(6 dagar) så då drog jag ner till skånaland! Jätte kul och jätte blött, det regnade där nere också kan jag ju säga :D
Här hemma har det inte heller hänt så mycket........för er barn så ska ni bara veta att sommarlovet snart e slut och då ska ni gå i skolan igen :P HAHHAHAHAHAHA....... fast det ska jag med :D ska bli kul faktiskt!!!!

 "Sjöbo"

2007-06-10
Nu har jag någonting viktig att berätta!!! Det är så här, för två dagar sen så var det värsta festen och det fanns en bra anledning att man var på den....DET VAR STUDENTEN I GÅ OCH JAG ÄR EN AV DOM
SOM TOG DEN!!!
Nu ska jag berätta hela dagen, speciellt kvällen för det var några släktingar som ville att jag skulle skriva så haf gör detta för deras skull :P.
Allt började kl 04:30, man vaknade, åt, packa och bla bla bla. Sen åkte man tåg ner till Vänersborg...var på champagne frukosten 7:00 där var vi till 9:00...vi åt och drack och tog en herrans massa kort., men det är så det ska vara. Sen tog vi traktorn och kärra och åkte runt och runt och runt  på stan. 10:00 var det fotograferings dax i idrotts huset så vi körde dit...sen åkte vi runt igen och skrek. Ett av våra mål  var att inte ha någon röst kvar dagen efter :D hehe
Vid 11:00 var vi i skolan åt smörgås och hade det trevligt med lärarna (som om man kan ha det) :/ vi fick våra betyg oxå :D
sen vet jag inte riktigt vilken tid men vi gick till A-hallen och där var det avslutning med musik uppträdande... det var väl "skoj". När det var slut fick vi vänta utanför för att marschera till plantaget . Fast alla var så tröga så vi fick vänta i 20 min i västa värmen så man trodde att man skulle dö....SEGA STUDENTER!!!! fast jag överlevde som tur var och så började vi gå.... tog ca 20 min att komma fram och då fick vi gå till våra respektive och få ont in nacken och skämmas för korten :D
Sen åkte vi därifrån i en svart Cadillac...fast det tog jätte lång tid att åka en meter för de andra 400 studenterna skulle också åka plus alla anhöriga....när man äntligen kom hem så åt man jätte  goooooooo smörgås tårta och kaka. Fick presenter...Man tack man tack!!! jätte glad över dom :D:D:D sen stacka alla och jag med.
Åkte ner igen och festade!!! gick och la med 4:30... Dagen där på var jag trött men ändå väldig fräsch!
Alla vänner jag älskar er!!!!! Student dagen var skit roligt och det är tack vare er!!!!!!!!!!
Det var min studentdag...Nu har jag ingen röst, den kom tillbaka förut men har stuckit igen :P Har några saker som jag vill säga innan jag slutar.

FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN, FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN,
 FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEEEEEN!!!!!!!!
FY BUBBBBLAN VAD JAG ÄR BRAAAA!!!!!!!

"Du är för manlig för å va flicka"

2007-05-25
Snart är det sommar och då slutar man skolan...ÄNTLIGEN!!! Fast för andra så har man inget lov, utan man får jobba typ hela sommaren. Men den 2 juli så har men 6 dagars ledighet och då åker man ner och ska gå på konsert den 5, Bryan Adams. Någon som har hört nån låt från honom??? inte jag, eller jo fast kommer inte ihåg då. Är han bra??? Hoppas det för annars är det bort kastade pengar!!
SOMMAR SOMMAR SOMMAR SOMMAR!!!! JAG LÄNGTAR

"Insidan ger Utsidan sin glans. Utsidan ger Insidan en chans"

 

2007-04-01
Ännu en dag har nu gått i våra små korta och obetydliga liv. Här där jag är har det inte hänt ett dugg, men
jag klagar inte. Solen sken och det var varmt ute under dagen...som om jag skulle ut för det, ne du jag har varit inne hela dagen och gjort det jag brukar göra...Ingenting!!!.
Har fått reda på att Markus har
konverterat till Norge och  är nu en fiende för hos. Om man nu skulle få se
honom på stan så får man nu dra massor utav norrman historier, men han kommer väl inte bry sig ändå för han kommer säkert inte fatta :P.
Nu är det också första April. Är det någon som har varit så dum och blivit lurad?! Inte jag iallafall.

April April era dumma sillar, jag kan lura er vart jag vill!!! April April!
Det gick ni allt på ;)

Ps Det var en gång 2 tomater....

~Early To Bed, Early To Rise*~

 

2007-03-27
Idag  är det exakt 10 dagar sen jag skrev. och då är man ju tvungen att skriva lite nytt! Folk tjatar att jag inte
skriver något men det beror på att jag inte är smart, ser på nyheterna och inte har ett liv över huvudtaget, så jag har inget intressant och vettigt att skriva om. Men idag ahr jag något roligt att skriva om, iallafall
om man heter Maria. Idag har jag nämligen haft min första körlektion!!! De ni, det trodde ni inte om
lilla mig! Sen har jag och två till konstaterat att det finns Zombies i Sverige. Har en i våran skola, en lärare som är helt hjärndöd men går runt och spelar levande, men väldigt dålig på det för man märker att dom är helt borta i huvudet. Man kommer möta olika fenomen under livet och detta är ett av dom!!!

2007-03-17
Hej alla små barn där ute!!! Nu har ni allt haft en jobbig vecka i skolan, prov, läxförhör och
en och annan utveklingsamtal. Men jag har inte haft något av det, jag har nämligen varit i Sälen
och göttat mig med skidor i en hel vecka, så det så :P!!!!

2007-02-16
Jag vet inte vart jag ska ta vägen!!! Känns som jag är uppe i himmelen :P Till alla er som er på
Naruto så har den serien slutat nu!! OH NO tänkte jag....sluta på 220 utan förvarning!!!! Men vad fick jag
se i morse...jo att Naruto 2 har börjat!!!! SÅÅÅÅ COOLT!!!! dom är äldre och snyggare!!!
HÖR DU NIXTA!!!!

2006-12-21
Dagens rapport!!!
Det är bara 3 dagar kvar till julafton och lite längre till nyår!

2006-12-13
Hej mitt vinterland, nu är jag här... och det ska jag tro på. Vart är snön!!!!
Hela familjen Krafft (förutom vi som är kvar här) är och solar nu i Las Palmas, men vi i Sverige gråter inte för det. Vi har ju nästan sommarväder, vi kan också sola och bli bruna.
Ja, om man nu vill det och det vill inte jag. SNÖ KOM.
Det är 11 dagar kvar till JULAFTON
(Som om jag inte hade koll på det)

2006-07-13
Jag har inte tid o skriva här för jag har viktigare saker för mig.
T.ex: Stapla ved, dammsuga mån,ons och fredag, vattna blommorna (viktigt eftersom de nästan dog av törst häromdagen) hämta ägg o ge hönorna mat o vatten. Städa mitt rum. Titta på makuhito-filmer + kränka käk på vita. Då förstår ni att det blir inte mycket tid över till det jag gör nu (klagar jag....nääää)

2006-06-25
Hallo allihopa!!! Det var ett väldans tag sedan. Nyheter, nyheter, nyheter. Nu har han slått till igen. Nille har bränt sönder sin cd-brännare, Alltså han har gjort en Tobbe!!!
Detta hände mellan 20:00 och 21:00 idag. Vad han gjorde är fortfarande okänt. Jag ska se om min skvallerbytta Tobbe kan få fram orsaken.
Japp, nu är sommaren här...eller var här snarare. Regnet har kommit så man kan väl kalla det för en svensk sommar, men trots det ser man inga sura miner. Alla är väl glada för att dom är lediga, speciellt 6-åringarna (alla som är yngre än mig). Jag ska se om jag kan skriva varje dag nu, om jag kommer på något vettigt att skriva.

2006-03-23
Nille skriver att han har ont i EN ben?!?!! Det heter väl ETT ben eller??
Hörde att våren kört fast i södra Frankrike. Nu är det faktiskt så att det är en ganska normal vinter. Vi har bara blivit vana med onormala vintrar de sista åren.
Varför skulle den där Carola vinna? Kunde dom inte ökat fläktarna på scenen så att hon blåste bort för alltid!
Till helgen blir det vårdagsjämning, klockan ska fram 1 timme för de som inte visste. Vi blir alltså blåsta på en hel timme = Kortare sovmorgon. Usch!!
Saker man kunde gjort den timmen är bl.a. äta godis, pilla sig i naveln, rycka bort ett näshår eller två, sova och inte minst kunde man spela hjärter.

2006-02-20
Snart är det påsk! Det måste vara det i alla fall, för jag har köpt påskägg.  Årets första påsk ägg går att köpa i Grisebukta (smygreklam). Dit kommer alla intelligenta norrmännen, och i just Svinesund har man byggt denna fantastiska bro som inte gör någon nytta alls. Och på tal om broar så har jag hört att Öresundsbron ligger på tredjeplats i världen  som väldens längsta svängbro, det menas att den nästan är som en båge. Och när vi ändå är på tredjeplatser så måste jag säga det igen, Sverige kom på tredje plats i OS stafett i längdåkning, och i just det loppet gjorde Anders Södergren en strålande insatts. Men för fyra år sen i Salt Lake City i just stafett så gjorde Anders en skandal. Han låg etta, och med ungefär 1 km kvar så tog all -->kraft<-- slut och vi blev väl femma eller något. Och när vi ändå är inne på kraft så har jag alltid med mig kraft och jag får aldrig slut på det.

2006-02-19
Den här helgen så var det lan i Mellerud City, Jag hade tillfället att komma dit i
några timmar. Det var lika dött som på månen. Nille har nu opererat sig och allt har gått bra. Nu får man vänta och se om jan röst kommer att ändra sig. Den kan göra det om han har otur. Det kan bli mörkare eller ljusare. Om rösten blir ljusare så har släkten fått någon som kan sjunga som en kastrat sångare.  Denna vecka som kommer ska man vara i Norge, Norge som inte kom till fotbolls VM nästa år och Norge som inte fick någon medalj i Stafett i längdåkning i OS, men det fick vi.

2006-02-11
Efter en tids dvala har jag nu äntligen vaknat upp och nu ska jag börja ta mig i kragen. Nu till gamla nyheter. Nille har inte gjort om sig (än), datumet är bestäm och det blir torsdagen nästa vecka. Alla är nyfikna på hur han kommer att se ut efter sin makeover.
Tobbe har fortfarande trä smak i baken. Nu till lite allmänna saker. Tobbe har försökt att ta ut garantin på sin gamla hårddisk , men han lyckades inte. Dom såg att han hade pillat lite på den.
Jag tänker nämna karikatyr bilderna som dom flesta hört om. Vem orkar måla bilder om Muhammed, när man kan måla små grodor, fjärilar eller en deo för män som är 13 år gammal. Och varför bli sur över dom bilderna egentligen. Det var ju bra att någon målade honom så man vet hur han ha kunnat sett ut. Han "levde" ju så länge sen så folk håller väl att glömma bort hur han har sett ut.

2006-01-04
Det har kommit till min vetskap att vår kära Nille har varit med i The Svamp (typ
extrem makeover) Han ligger nu på ett okänd sjukhus på en okänd ö (Mauritius, som ligger utanför Madagaskar). Där har han gjort ett ingrepp mot hans näsa som man nu inte känner igen längre. Nille har nu tagit första steget ut ur fågelboet, men vad blir nästa steg? Kanske silikon i skinkorna, så att det blir en putrumpa eller så kanske det blir parabol öron. Tjaa, vem vet. Och vad ska hans flickvän säga?
Hmmm, medan Nille gör om sig så har Markus lärt sig ett nytt ord, karriärkaviar macka (han skulle säga kaviarsmörgås). Jag har även något att rappa fram från Tönt Tobbe:
Han har suttit i fyra timmar och har träsmak i baken.

2006-01-03
Det är mycket som har hänt nu när detta året precis har börjat. Martin har installerat om sin datorn igår för andra gången. Och nu börjar han längta tillbaka till dom fina stunderna med den "gamla" datorn. Tre dagar har gått på det nya året och det ända man har sett är två kalsongkillar springa fram och tillbaka till köket. Varför inte ta på er mer kläder än kalsonger, har dom gått och blivit nudister. Snart ser man kanske stora affischer av Naken Janne. Vad har jag gjort för att uppleva detta? Men det är väl tur det att dom har på sig någonting i alla fall. Tänk på Tarzan, han var tillräckligt smart att ta på sig ett höftskynke, trots att han levde bland gorillor och tackolov för att Adam och Eva bet i Kunskapens frukt för annars skulle varenda människa prisa Jan-O och hans nakenhet.

2006-01-02
Här kommer det första blogginlägget. Här kommer
Iron Troopers//Miaku att tugga ut lite info om det mesta. Vi kör på direkt med lite info om tönt Tobbes fräcka hårddiskuppgradering från 200 till 10 gig. Vet ni vad han gjorde? Jo, datorn var  inte helt avstängd när han skulle greja med hårddisken så det började bli lite varmt om händerna. Han ligger nu på intensivavdelningen på Quakerssjukhus i Krokvik (ligger bredvid Kiruna). Under alla omständigheterna så mår Tobbe bra, och han fick lite hudtransplantation från en pungråtta. Händerna ser helt normala ut förutom den extra pälsen p.g.a. djuret. Tobbe kommer nog tänka efter nu innan han pillar på saker i fortsättningen.
Vad har vi lärt oss av det här?
Jo, att Tobbes händer kommer nog att bitas av av deras hundar, eftersom att Kajsa och Douglas kommer tro att det är små vantar.