Iron Troopers//Ivanhoe


Var med och grundade Iron Troopers (fd Razor Incognita) Spelar sällan utan är mer en organisatör av LAN:en. Är webmaster för dessa sidor. Tycker att Doom är bättre än CS. Då menar han Doom1 o 2, såklart. HAR ALDRIG bytt namn!! Eller klan!!

Iron Troopers//Akai

Har varit med sen starten. Har gått under namn som Necroth, Ichthys, Veeko och Keesenz m.m. Har inte missat ett enda LAN. Kanske den bästa spelaren i klanen.

Iron Troopers//Noomi

Har varit med sen starten och bytt namn några gånger.Hon spelar väldigt sällan nu för tiden, för
hon har kommit längre i livet än dom flesta av oss
här.

Iron Troopers//Psychoripper

Var med och startatde klanen. Har aldrig bytt namn. Kanske inte 100 % närvaro, men han är förlåten. Om jag inte skriver så kanske jag får en dansk skalle :) Har på de senaste LAN:en blivit en camper (sover i husvagn)

Någonting//något annat

Här är ännu en liten prick som har valt att lämna denna elitklan för en medelmåtta grupp som inte tar spelande allt för seriöst (som vi gör).

Iron Troopers//Masken

Skjut inte på han, för då blir han grymt arg. I början hade han ett gult skin 
(The Mask) därav namnet. Började spela Doom redan som 1:åring. Är en modig liten gutt som är ensam kille på luciatågen i skolan :P

Iron Troopers//NIxta

En äkta järngubbe. Han är också en av dom som har varit med sen starten. Han är klanens lilla "källa", vi får lite information av honom. Man ska inte stå i vägen när han kommer för annars blir man mosad! Leder oftas statsen i cs!

Iron Troopers//Nille

Nille startade sin karriär här i Iron Troopers redan i blöjåldern. Förutom att spela dator tycker han även om att klättra i träd och äta bananer.

Vår fiende No 1.

Smidig som en anka på smällen. Skjuter som blind kråka. Lätträffad som en ladugårdsvägg. Kunde blivit nått om han stannat kvar i klanen, men valde bort en elitklan mot en lamerklan. Vissa gör felaktiga val tyvärr. Men han är en snäll pojke när allt kommer omkring, bara man matar honom med bly.