Tillbaka

010918

Andreas har skickat in sitt nya skin till oss här på redaktionen. Vi vill naturligtvis visa er detta eftersom han själv bett om det. Håll tillgodo!

010913

9-11 eller 16-19 november är de helger vi har att välja på för nästa LAN. Kom med förslag. Members kan kolla på "members only" uppdaterad 13/9 med ny bild. OBS ej för blödiga. 

010903

Det verkar som de flesta vill ha LAN:et i november. Det är tydligen så att alla inte kan i oktober. Det är också svårt att få lokalen i oktober. Hoppas ni inte får hjärtsnurp av att vänta så länge.

010829

Till er som inte kunnat komma tidigare på våra LAN och skyllt på att det varit svårt att få någon att köra har vi till höstens LAN ordnat bussar.

 

010827

Det börjar bli dags att se på vilken helg som passar bäst för höstens LAN. Har ni några önskemål om en passande helg, skriv ett mezz.

010806

Andreas har önskat att få byta namn. Vi har haft en omröstning. Vi fick välja mellan dessa namn. 
1 Deadmeat
2 Braindead
3 Deadbread
4 Zombie
5 ZIQ
6 Deadfish
7 Meatbrain
8 Tönten

Gruppen hade en 8 timmars lång och hård förhandling. Efter 1:a omröstningen var det 3 namn som låg lika och efter 2:dra omröstningen hade vi kommit fram till 1 namn som kommer att avslöjas vid nästa Quakeparty. Kan du inte vänta så ligger det en dold text här, OBS du måste vara mycket smart för att kunna se denna text. Texten finns under denna rad.

Inte denna text

010711

Ett gäng med Quakers från Norge är intresserade av att fragga med oss. Dags att ligga i hårdträning? Dom vill spela Unreal Tournament och HalfLife. Saknar du något av spelen, (vilket du naturligtvis inte ska) hör av dig till klanledaren och be om ett exemplar för futtiga 50 spänn inkl. frakt. Spel mot den andra klanen kanske blir på det stora LAN:et i Mellerud sep/okt 2001.

010618

Nu finns en sida endast för medlemmar. Du måste ha ett användarnamn ( = ditt alias ) och ett password som du får om du skickar ett mail till klanledaren.

010617

Nu har sommaren börjat och alla vill väl inte sitta framför burken. Även om sommaren har börjat kall o tråkig så är ju inte datorn det primära just nu. Till hösten drav vi igång igen. Räkna med ett LAN någon gång i september/oktober. Många nya spel från Ryssland är på väg, leverans i början av juli. Hör av er om det är något ni vill ha.

010324

Lan:et var lyckat med hela 15 maskiner. Vi spelade mestadels Paintball Quake. Nästa LAN blir till hösten. Kolla dessa sidor så får du närmare info om datum. Biografen var också omtyckt, så nästa gång blir det mer filmer. På natten när de mindre sover ska vi ha en skräckfilm/natt så de stora måste hålla handen för att kunna sova. Kanske vi har biografen uppe så vi kan ha större skärm och maffigare ljud (2x400 watt). Fler vuxna önskas till nästa gång! Razor och Psychoripper har lovat att komma nästa gång, fattas bara. Med den uppslutningen kommer vi bli upp mot 20 pers. Tänk dig 10 mot 10 i paintballquake, grymt!

010217

Okej, nu är det hög tid att anmäla sig till LAN:et
Stugan är bokad och alla är sugna, det var ju ett tag sedan sist. Andreas har fått ny snabbare dator så han kan bli farlig denna gång (tror han :)

010110

Missionpack till Q3 arena har inkommit och det verkar lovande. På nästa LAN kommer vi att spela en del TEAM ARENA. Tänk bara på att du behöver en del utrymme för att installera tillbehöret. Totalt ligger mitt Q3 på dryga 800 Mbyte.

001208

Nästa spelhelg kommer att bli i 16-18 mars 2001.  Om det blir som sist, d.v.s. att en del lamers anmäler sig och sedan inte hör av sig när det är dags så kommer dessa att uteslutas ur framtida LAN. Anmälan kommer nästa gång innebära att man betalar och först efter att betalning registrerats är man anmäld. Efteranmälan kommer att kosta mer!

Quakemaster of RI

Tillbaka